Titano dioksidas

1,004,00

Mineralinės kilmės baltas pigmentas, ženklinamas kosmetikoje kaip spalvos identifikatorius CI 77891.

  Akcijos pabaiga:
  •  Pristatymas
    Jūsų užsakymą išsiųsime į bet kurį pasaulio miestą.

    Pristatymo būdai

    ATSIĖMIMAS MŪSŲ BIURE - Naugarduko g. 102, Vilnius (nemokamai)

    PER OMNIVA PAŠTOMATUS:
    Lietuva, € Latvija, € Estija, €
    2,80 5,50 8,30
    nemokamai > 45€ nemokamai > 80€ -
    PER SMARTPOST PAŠTOMATUS:
    Lietuva, € Latvija, € Estija, € Suomija, €
    1,90 3,50 3,50 8,70
    nemokamai > 35€ nemokamai > 60€ nemokamai > 60€ -
    LIETUVOS PAŠTAS:
    Šalys Kaina iki 0,5 kg, € + Kaina € už 0,5 kg
    Lietuva 4,10 nemokamai
    Liuksemburgas, Vokietija 5,90 1,40
    Didžioji Britanija, Čekija, Nyderlandai, Prancūzija, Rumunija, Vengrija, Bulgarija, Slovakija 6,70 2,90
    Danija, Ispanija, Portugalija, Latvija, Lenkija, Švedija, Airija 7,40 3,30
    Graikija, Kroatija, Malta, Norvegija, Slovėnija, Italija, Suomija, Austrija, Belgija, Estija 8,90 4,00
    Kitos šalys 13,80 7,40
    SU KURJERIU, į ES šalys:
    Šalys Kaina <2kg, € Kaina <5kg, € Kaina <10kg, € + € už kg
    Lietuva 4,55 5,00 5,75 0,15
    Latvija 7,95 8,40 9,15 0,15
    Estija 9,55 10,00 10,75 0,15
    Lenkija, Vokietija 7,30 8,50 12,30 0,20
    Čekija, Vengrija, Slovakija 9,90 11,40 13,70 0,20
    Belgija 9,90 11,40 12,30 0,20
    Olandija 9,90 12,50 13,70 0,20
    Austrija 10,80 12,50 18,60 0,20
    Liuksemburgas, Danija 10,80 12,50 13,70 0,20
    Rumunija, Bulgarija, Slovėnija, Kroatija 11,80 15,30 18,60 0,20
    Airija 11,80 15,30 21,50 0,20
    Prancūzija, Portugalija, Suomija 15,90 17,20 18,60 0,20
    Italija, Ispanija, Švedija 15,90 17,20 21,50 0,20
    Didžioji Britanija, Graikija 18,30 21,00 25,50 0,90
    JAV, Kanada 31,50 7,00 4,40 0,15
  •  Klausti apie produktą
    titano dioksida baltas mineralinis pigmentas

    Titano dioksidas

    1,004,00

    Klausti apie produktą


    Titano dioksidas – viena iš inertiškiausių medžiagų kosmetikoje, kuri turi mažesnį poveikį mūsų organizmo biologiniams procesams nei vanduo. Kenksmingą poveikį gali turėti tik priemaišos ir itin mažo dydžio titano dioksido dalelės, turinčios oksidacijos katalizatoriaus savybę. Todėl kosmetikos gamybai naudojamas tik itin grynas ir smulkiai disperguotas titano dioksidas.

    Titano dioksidas gali būti naudojamas kosmetinių priemonių dažymui, kaip baltas pigmentas, kad sumažinti skaidrumą arba atsikratyti gaminio atspalvio ir gauti gražią vienodą spalvą. Kai titano dioksidas naudojamas kartu su kitais dažais, jų spalvų sodrumas mažėja.

    Titano dioksidas gali būti naudojamas kaip UV filtras, kai naudojamas vienas arba kartu su kitais UV filtrais (pvz. cinko oksidu). Mišiniuose apsaugos diapazonas nuo UV spindulių platesnis ir apsauginio poveikio efektyvumas geresnis.

    Šis pigmentas idealiai tinka naudoti aukščiausios klasės kosmetikos kompozicijose, įskaitant makiažo pagrindą, akių šešėlius, veido pudrą ir lūpų dažus.

    Dozavimas:
    rekomenduojama koncentracija – 2-25%

    1% – SPF 1,5-2
    5% – SPF 10
    10% SPF 15-20

    Produkto SPF didėja 2 vienetais, titano dioksido koncentracijai padidėjus 1%.

    Rekomendacija:
    kad gauti vienodą konsistenciją ir atsikratyti kamuoliukų, titano dioksidas dedamas į mišinio riebalinę fazę arba sumaišomas su glicerinu. Kadangi produkto apsaugos nuo saulės efektyvumas priklauso nuo to, kaip tolygiai pasiskirsto titano dioksidas, rekomenduojama labai intensyviai maišyti.

    Krepšelis
    Uždaryti Patikusios prekės
    Kategorijos