Vitaminas A (retinolis)

4,3014,70

Aktyvus ingredientas skirtas kosmetikos gaminiams praturtinti, kuris pasižymi itin efektyviu poveikiu odai.

  Akcijos pabaiga:
  •  Pristatymas
    Jūsų užsakymą išsiųsime į bet kurį pasaulio miestą.

    Pristatymo būdai

    ATSIĖMIMAS MŪSŲ BIURE - Naugarduko g. 102, Vilnius (nemokamai)

    SIUNTIMAS Į PAŠTOMATUS:
    Šalys Omniva, € Smartpost, € Venipak, €
    Lietuva 2,70
    nemokamai > 45€
    2,10
    nemokamai > 35€
    2,40
    nemokamai > 45€
    Latvija 4,90 3,60
    nemokamai > 60€
    3,30
    nemokamai > 60€
    Estonija 5,90 3,70
    nemokamai > 60€
    3,90
    LIETUVOS PAŠTAS:
    Šalys Kaina iki 0,5 kg, € + Kaina € už 0,5 kg
    Liuksemburgas, Vokietija, Austrija 6,55 1,30
    Lenkija, Vengrija, Estija, Latvija, Suomija, Švedija, Prancūzija, Čekija, Rumunija, Šveicarija 6,45 2,80
    Didžioji Britanija, Nyderlandai, Airija, Danija, Belgija, Graikija, Norvegija, Italija, Islandija, Portugalija, Slovakija, Bulgarija, Slovėnija, Ispanija 8,35 3,05
    Malta, Kroatija, JAV, JAE 12,55 8,95
    Kitos šalys 16,45 14,40
    SU KURJERIU, į ES šalys:
    Šalys Kaina € <2kg + € už papildomą svorį
    Lietuva 4,95 2,0/5kg
    Latvija 11,20 2,55/5kg
    Estija, Lenkija 13,40 3,65/5kg
    Suomija, Portugalija, Prancūzija, Rumunija 15,95 0,2/1kg
    Vokietija, Belgija, Danija 10,55 0,15/1kg
    Kroatija, Liuksemburgas, Vengrija, Slovakija, Nyderlandai, Čekija 12,35 0,15/1kg
    Slovėnija, Austrija, Bulgarija 14,25 0,15/1kg
    Graikija, Švedija 19,65 1,15
    Italija, Ispanija, Airija 18,95 0,2/1kg
  •  Klausti apie produktą
    Retinolis (vitaminas A) kosmetikos praturtinimui

    Vitaminas A (retinolis)

    4,3014,70

    Klausti apie produktą


    Didelės koncentracijos retinolio tirpalas sezamų aliejuje (13,2%), stabilizuotas vitaminu E. Tirpsta ir susimaišo su aliejais.

    Retinolis kosmetikoje žymus aktyvus priedas, nes stimuliuoja ląstelių atsinaujinimo procesą, bei kolageno ir elastino sintezę. Jo naudojimas ant odos didina epidermio storį, dėl to žymiai gerina brandžios odos būklę ir sumažina raukšlių gylį. Laikomas vienu efektyviausių ingredientu kosmetikoje. Puikus ingredientas kremams ir serumams. Turi teigiamą poveikį odai kovojant su spuogais, akne, esant dermatitui ir stipriam odos šerpetojimui.

    Didelės retinolio koncentracijos šviesina odą, sumažina pigmentines dėmes, bet gali didinti odos jautrumą saulės spinduliams, todėl vasarą dieninių priemonių sudėtyje rekomenduojame naudoti atsargiau. Pats retinolis nestabilus veikiant saulės spinduliams, todėl gaminius su retinoliu reikia laikyti tamsioje vietoje.

    Nors mūsų siūloma vitamino A forma (retinilpalmitatas) yra viena iš saugių, retinolis neturi būti naudojamas ant odos grynas. Palyginus su kitomis formomis, pavyzdžiui su tretinoinu (itin stipriai veikianti forma), tyrimuose yra įrodytas jo pavojingas poveikis nėštumo metu, retinilpalmitatui nebuvo registruota nei vieno atvėjo.

    Dozavimas: 0,5 – 2% (į 50 g kremo nuo 5 iki 20 lašų).
    Rekomendacija: dedamas galutinėje fazėje arba į gatavą kosmetikos gaminį, kai temperatūra mažiau 40 °C.
    Ingredients: sesamum indicum seed oil , retinyl palmitate (240 000 IU/g), tocopherol.

    Kodas: N/A Kategorija: 
    Krepšelis
    Uždaryti Patikusios prekės
    Kategorijos