Salicilo rūgštis (farmacinė, min 99%)

1,7022,10

Beta-hidroksirūgštis (BHA), kuri aptikta kai kuriuose augaluose.

  Akcijos pabaiga:
  •  Pristatymas
    Jūsų užsakymą išsiųsime į bet kurį pasaulio miestą.

    Pristatymo būdai

    ATSIĖMIMAS MŪSŲ BIURE - Naugarduko g. 102, Vilnius (nemokamai)

    PER OMNIVA PAŠTOMATUS:
    Lietuva, € Latvija, € Estija, €
    2,80 5,50 8,30
    nemokamai > 45€ nemokamai > 80€ -
    PER SMARTPOST PAŠTOMATUS:
    Lietuva, € Latvija, € Estija, € Suomija, €
    1,90 3,50 3,50 8,70
    nemokamai > 35€ nemokamai > 60€ nemokamai > 60€ -
    LIETUVOS PAŠTAS:
    Šalys Kaina iki 0,5 kg, € + Kaina € už 0,5 kg
    Lietuva 4,10 nemokamai
    Liuksemburgas, Vokietija 5,90 1,40
    Didžioji Britanija, Čekija, Nyderlandai, Prancūzija, Rumunija, Vengrija, Bulgarija, Slovakija 6,70 2,90
    Danija, Ispanija, Portugalija, Latvija, Lenkija, Švedija, Airija 7,40 3,30
    Graikija, Kroatija, Malta, Norvegija, Slovėnija, Italija, Suomija, Austrija, Belgija, Estija 8,90 4,00
    Kitos šalys 13,80 7,40
    SU KURJERIU, į ES šalys:
    Šalys Kaina <2kg, € Kaina <5kg, € Kaina <10kg, € + € už kg
    Lietuva 4,55 5,00 5,75 0,15
    Latvija 7,95 8,40 9,15 0,15
    Estija 9,55 10,00 10,75 0,15
    Lenkija, Vokietija 7,30 8,50 12,30 0,20
    Čekija, Vengrija, Slovakija 9,90 11,40 13,70 0,20
    Belgija 9,90 11,40 12,30 0,20
    Olandija 9,90 12,50 13,70 0,20
    Austrija 10,80 12,50 18,60 0,20
    Liuksemburgas, Danija 10,80 12,50 13,70 0,20
    Rumunija, Bulgarija, Slovėnija, Kroatija 11,80 15,30 18,60 0,20
    Airija 11,80 15,30 21,50 0,20
    Prancūzija, Portugalija, Suomija 15,90 17,20 18,60 0,20
    Italija, Ispanija, Švedija 15,90 17,20 21,50 0,20
    Didžioji Britanija, Graikija 18,30 21,00 25,50 0,90
    JAV, Kanada 31,50 7,00 4,40 0,15
  •  Klausti apie produktą
    Salicilo rūgštis gryna

    Salicilo rūgštis (farmacinė, min 99%)

    1,7022,10

    Klausti apie produktą


    Salicilio rūgštis naudojama kaip šveičiamoji medžiaga (eksfoliantas) pilinguose, ypač kartu su AHA rūgštimis (pvz. glikolio rūgštimi), priemonėse nuo pleiskanų, aknės ir kaip konservantas dėl savo antiseptinių savybių. Taip pat balansuojančioms priemonėms riebiai odai. Yra efektyvi atsikratant juodųjų taškų ar atvirų komedonų nes pasižymi gebėjimu giliai prasiskverbti į poras. Kosmetikoje tai vienas iš populiariausių ingredientų priemonėse nuo spuogų.

    Kaip konservantą nerekomenduojama kasdienio naudojimo priemonėms virš 0,5%, tačiau specializuotoms priemonėms ant nedidelio kūno ploto galima naudoti didesnę koncentraciją.

    Nenuplaunamose priemonėse salicilo rūgštis efektyviai veikia esant pH 3-4.

    Salicilo rūgštis pagal ES įstatymą negali būti naudojama priemonėse vaikams iki 3 metų.

    Dozavimas: priemonėms nuo aknės – 0,5-2%, priemonėms nuo pleiskanų – iki 3%.
    Ingredients: salicylic acid.
    Grynumas: min 99%.
    Rekomendacija: esant koncentracijai virš 2%, kaip pagalbinis tirpiklis gali būti naudojamas propilenglikolis.  

    Kodas: N/A Kategorija: 
    Krepšelis
    Uždaryti Patikusios prekės
    Kategorijos