Makadamijų aliejus

4,1020,80

100% grynas makadamijų aliejus išgautas iš makadamijų Macadamia ternifolia riešutų šalto spaudimo būdu.

  Akcijos pabaiga:
  •  Pristatymas
    Jūsų užsakymą išsiųsime į bet kurį pasaulio miestą.

    Pristatymo būdai

    ATSIĖMIMAS MŪSŲ BIURE - Naugarduko g. 102, Vilnius (nemokamai)

    PER OMNIVA PAŠTOMATUS:
    Lietuva, € Latvija, € Estija, €
    2,80 5,50 8,30
    nemokamai > 45€ nemokamai > 80€ -
    PER SMARTPOST PAŠTOMATUS:
    Lietuva, € Latvija, € Estija, € Suomija, €
    1,90 3,50 3,50 8,70
    nemokamai > 35€ nemokamai > 60€ nemokamai > 60€ -
    LIETUVOS PAŠTAS:
    Šalys Kaina iki 0,5 kg, € + Kaina € už 0,5 kg
    Lietuva 4,10 nemokamai
    Liuksemburgas, Vokietija 5,90 1,40
    Didžioji Britanija, Čekija, Nyderlandai, Prancūzija, Rumunija, Vengrija, Bulgarija, Slovakija 6,70 2,90
    Danija, Ispanija, Portugalija, Latvija, Lenkija, Švedija, Airija 7,40 3,30
    Graikija, Kroatija, Malta, Norvegija, Slovėnija, Italija, Suomija, Austrija, Belgija, Estija 8,90 4,00
    Kitos šalys 13,80 7,40
    SU KURJERIU, į ES šalys:
    Šalys Kaina <2kg, € Kaina <5kg, € Kaina <10kg, € + € už kg
    Lietuva 4,55 5,00 5,75 0,15
    Latvija 7,95 8,40 9,15 0,15
    Estija 9,55 10,00 10,75 0,15
    Lenkija, Vokietija 7,30 8,50 12,30 0,20
    Čekija, Vengrija, Slovakija 9,90 11,40 13,70 0,20
    Belgija 9,90 11,40 12,30 0,20
    Olandija 9,90 12,50 13,70 0,20
    Austrija 10,80 12,50 18,60 0,20
    Liuksemburgas, Danija 10,80 12,50 13,70 0,20
    Rumunija, Bulgarija, Slovėnija, Kroatija 11,80 15,30 18,60 0,20
    Airija 11,80 15,30 21,50 0,20
    Prancūzija, Portugalija, Suomija 15,90 17,20 18,60 0,20
    Italija, Ispanija, Švedija 15,90 17,20 21,50 0,20
    Didžioji Britanija, Graikija 18,30 21,00 25,50 0,90
    JAV, Kanada 31,50 7,00 4,40 0,15
  •  Klausti apie produktą
    Makadamijų aliejus

    Makadamijų aliejus

    4,1020,80

    Klausti apie produktą


    Ingredients (Sudėtis): macadamia integrifolia seed oil (100% grynas makadamijų aliejus).
    Žaliavos kilmės šalis: Pietų Afrika.

    Naudojamas grynas arba mišinyje su kitais augaliniais aliejais, kai kurių kosmetinių priemonių praturtinimui natūraliu aliejumi, kad suteikti muilui odą minkštinančių savybių (rekomenduojame į muilo bazę pilti ne daugiau 3-5%), kaip bazinis aliejus kompozicijų su eteriniais aliejais kūrimui.

    Kodas: N/A Kategorija: 
    Krepšelis
    Uždaryti Patikusios prekės
    Kategorijos