Frakcionuotas kokosų aliejus

3,1018,60

Išgautas iš kokosų aliejaus, sudėtyje turi vidutinės grandies trigliceridus (ang. MCT oil – medium chain triglycerides oil).

  Akcijos pabaiga:
  •  Pristatymas
    Jūsų užsakymą išsiųsime į bet kurį pasaulio miestą.

    Pristatymo būdai

    ATSIĖMIMAS MŪSŲ BIURE - Naugarduko g. 102, Vilnius (nemokamai)

    PER OMNIVA PAŠTOMATUS:
    Lietuva, € Latvija, € Estija, €
    2,80 5,50 8,30
    nemokamai > 45€ nemokamai > 80€ -
    PER SMARTPOST PAŠTOMATUS:
    Lietuva, € Latvija, € Estija, € Suomija, €
    1,90 3,50 3,50 8,70
    nemokamai > 35€ nemokamai > 60€ nemokamai > 60€ -
    LIETUVOS PAŠTAS:
    Šalys Kaina iki 0,5 kg, € + Kaina € už 0,5 kg
    Lietuva 4,10 nemokamai
    Liuksemburgas, Vokietija 5,90 1,40
    Didžioji Britanija, Čekija, Nyderlandai, Prancūzija, Rumunija, Vengrija, Bulgarija, Slovakija 6,70 2,90
    Danija, Ispanija, Portugalija, Latvija, Lenkija, Švedija, Airija 7,40 3,30
    Graikija, Kroatija, Malta, Norvegija, Slovėnija, Italija, Suomija, Austrija, Belgija, Estija 8,90 4,00
    Kitos šalys 13,80 7,40
    SU KURJERIU, į ES šalys:
    Šalys Kaina <2kg, € Kaina <5kg, € Kaina <10kg, € + € už kg
    Lietuva 4,55 5,00 5,75 0,15
    Latvija 7,95 8,40 9,15 0,15
    Estija 9,55 10,00 10,75 0,15
    Lenkija, Vokietija 7,30 8,50 12,30 0,20
    Čekija, Vengrija, Slovakija 9,90 11,40 13,70 0,20
    Belgija 9,90 11,40 12,30 0,20
    Olandija 9,90 12,50 13,70 0,20
    Austrija 10,80 12,50 18,60 0,20
    Liuksemburgas, Danija 10,80 12,50 13,70 0,20
    Rumunija, Bulgarija, Slovėnija, Kroatija 11,80 15,30 18,60 0,20
    Airija 11,80 15,30 21,50 0,20
    Prancūzija, Portugalija, Suomija 15,90 17,20 18,60 0,20
    Italija, Ispanija, Švedija 15,90 17,20 21,50 0,20
    Didžioji Britanija, Graikija 18,30 21,00 25,50 0,90
    JAV, Kanada 31,50 7,00 4,40 0,15
  •  Klausti apie produktą
    Frakcionuotas kokosų aliejus

    Frakcionuotas kokosų aliejus

    3,1018,60

    Klausti apie produktą


    Kokosų aliejaus frakcionavimo metu pašalinami didesnės molio masės trigliceridai (stearino, palmitino, oleino rūgčių), todėl išgaunamas tokiu būdu produktas turi mažesnį klampumą, lengviau ir giliau įsiskverbia į odą ir suteikia mažesnį riebumo pojūtį. Frakcionuotas kokosų aliejus naudojamas kaip ir kiti baziniai aliejai kaip emolentas odos minkštinimui bei apsaugai nuo išsausėjimo, bet turi tą privalumą, kad stabilesnis oksidacijai (gaminami juo pagrindu produktai turi ilgesnį galiojimo laiką), bespalvis, neturi jokio pašalinio kvapo bei yra lengvesnės tekstūros. Gaminant aliejinius mišinius, su 40-50% frakcionuoto kokoso aliejaus sudėtyje, sumažina priemonės riebumą ir palengvina jos tekstūrą.

    CAS nr: 73398-61-5 / 65381-09-1
    EC nr: 277-452-2 / 265-724-3
    INCI pavadinimas: caprylic / capric triglycerides
    Trigliceridų riebalų rūgščių sudėtis: heksano rūgštis  < 2%; kaprilo rūgštis  50-80%; kaprino rūgštis  20-50%; laurino rūgštis  < 3%.
    Žaliavos kilmės šalis: Malaizija, frakcionavimas Vokietijoje.

    Dokumentai:
    SDL Frakcionuotas kokosų MCT aliejus LT.pdf
    SPECIFIKACIJA Frakcionuotas kokosų MCT aliejus.pdf

    Kodas: N/A Kategorijos: ,
    Krepšelis
    Uždaryti Patikusios prekės
    Kategorijos