Alantoinas

1,8021,90

Aktyvus priedas jautrios, suerzintos ir sausos odos priežiūrai.

  Akcijos pabaiga:
  •  Pristatymas
    Jūsų užsakymą išsiųsime į bet kurį pasaulio miestą.

    Pristatymo būdai

    ATSIĖMIMAS MŪSŲ BIURE - Naugarduko g. 102, Vilnius (nemokamai)

    SIUNTIMAS Į PAŠTOMATUS:
    Šalys Omniva, € Smartpost, € Venipak, €
    Lietuva 2,70
    nemokamai > 45€
    2,10
    nemokamai > 35€
    2,40
    nemokamai > 45€
    Latvija 4,90 3,60
    nemokamai > 60€
    3,30
    nemokamai > 60€
    Estonija 5,90 3,70
    nemokamai > 60€
    3,90
    LIETUVOS PAŠTAS:
    Šalys Kaina iki 0,5 kg, € + Kaina € už 0,5 kg
    Liuksemburgas, Vokietija, Austrija 6,55 1,30
    Lenkija, Vengrija, Estija, Latvija, Suomija, Švedija, Prancūzija, Čekija, Rumunija, Šveicarija 6,45 2,80
    Didžioji Britanija, Nyderlandai, Airija, Danija, Belgija, Graikija, Norvegija, Italija, Islandija, Portugalija, Slovakija, Bulgarija, Slovėnija, Ispanija 8,35 3,05
    Malta, Kroatija, JAV, JAE 12,55 8,95
    Kitos šalys 16,45 14,40
    SU KURJERIU, į ES šalys:
    Šalys Kaina € <2kg + € už papildomą svorį
    Lietuva 4,95 2,0/5kg
    Latvija 11,20 2,55/5kg
    Estija, Lenkija 13,40 3,65/5kg
    Suomija, Portugalija, Prancūzija, Rumunija 15,95 0,2/1kg
    Vokietija, Belgija, Danija 10,55 0,15/1kg
    Kroatija, Liuksemburgas, Vengrija, Slovakija, Nyderlandai, Čekija 12,35 0,15/1kg
    Slovėnija, Austrija, Bulgarija 14,25 0,15/1kg
    Graikija, Švedija 19,65 1,15
    Italija, Ispanija, Airija 18,95 0,2/1kg
  •  Klausti apie produktą
    Alantoinas

    Alantoinas

    1,8021,90

    Klausti apie produktą


    Alantoino poveikis panašus į tirpius vandenyje vitaminus (pvz. askorbo rūgštį), nes irgi turi gerų antioksidacinių savybių ir apsaugo odos ląsteles nuo oksidacijos. Ypatinga jo savybė – stimuliuoti pažeistos odos ląstelių augimą, kuri buvo paveikta neigiamu išoriniu poveikiu. Kosmetikoje naudojamas sumažinti odos paraudimus, todėl itin mėgstamas ingredientas priemonėse po skutimosi, jautriai odai ir nuo saulės. Puikus odą raminantis priedas priemonėms nugairintai odai ir po įdeginimo (ar nudegus) saulėje. 

    Alantoinas naudojamas priemonėse porų siaurinimui, minkština odą, skatina raginio odos sluoksnio ląstelių atsinaujinimą.

    Dozavimas: 0,1-0,5%.
    Rekomendacija: alantoinas dedamas į vandens fazę, bet tirpsta labai lėtai, kad pagreitinti procesą, rekomenduojame pakaitinti vandens fazę iki 40 °C (aukščiau kaitinti nerekomenduojama, nes medžiaga suyra).
    Ingredients: allantoin.

    Kodas: N/A Kategorija: 
    Krepšelis
    Uždaryti Patikusios prekės
    Kategorijos