Rozmarinų CO2 ekstraktas

7,0029,90

Išgautas superkritinės ekstrakcijos metodu su anglies dioksidu iš rozmarinų Rosmarinus officinalis lapų.

  Akcijos pabaiga:
  •  Pristatymas
    Jūsų užsakymą išsiųsime į bet kurį pasaulio miestą.

    Pristatymo būdai

    ATSIĖMIMAS MŪSŲ BIURE - Naugarduko g. 102, Vilnius (nemokamai)

    SIUNTIMAS Į PAŠTOMATUS:
    Šalys Omniva, € Smartpost, € Venipak, €
    Lietuva 2,70
    nemokamai > 45€
    2,10
    nemokamai > 35€
    2,40
    nemokamai > 45€
    Latvija 4,90 3,60
    nemokamai > 60€
    3,30
    nemokamai > 60€
    Estonija 5,90 3,70
    nemokamai > 60€
    3,90
    LIETUVOS PAŠTAS:
    Šalys Kaina iki 0,5 kg, € + Kaina € už 0,5 kg
    Liuksemburgas, Vokietija, Austrija 6,55 1,30
    Lenkija, Vengrija, Estija, Latvija, Suomija, Švedija, Prancūzija, Čekija, Rumunija, Šveicarija 6,45 2,80
    Didžioji Britanija, Nyderlandai, Airija, Danija, Belgija, Graikija, Norvegija, Italija, Islandija, Portugalija, Slovakija, Bulgarija, Slovėnija, Ispanija 8,35 3,05
    Malta, Kroatija, JAV, JAE 12,55 8,95
    Kitos šalys 16,45 14,40
    SU KURJERIU, į ES šalys:
    Šalys Kaina € <2kg + € už papildomą svorį
    Lietuva 4,95 2,0/5kg
    Latvija 11,20 2,55/5kg
    Estija, Lenkija 13,40 3,65/5kg
    Suomija, Portugalija, Prancūzija, Rumunija 15,95 0,2/1kg
    Vokietija, Belgija, Danija 10,55 0,15/1kg
    Kroatija, Liuksemburgas, Vengrija, Slovakija, Nyderlandai, Čekija 12,35 0,15/1kg
    Slovėnija, Austrija, Bulgarija 14,25 0,15/1kg
    Graikija, Švedija 19,65 1,15
    Italija, Ispanija, Airija 18,95 0,2/1kg
  •  Klausti apie produktą
    Rozmarinų CO2 ekstraktas

    Rozmarinų CO2 ekstraktas

    7,0029,90

    Klausti apie produktą


    Ekstraktas išgautas superkritinės ekstrakcijos metodu su anglies dioksidu, todėl neturi tirpiklių likučių, sunkiųjų metalų ar kitų priemaišų. Kad išgauti 1 kg ekstrakto naudojama 33-50 kg rozmarinų lapų. Pasižymi lengvu aromatu, kuris artimas natūraliam žaliavos kvapui.

    Rozmarinų CO2 ekstraktas turi antioksidacinių savybių, todėl gali būti naudojamas brandžios odos priežiūrai. Naudojamas kaip natūralus antioksidantas aliejams, kad prailginti jų galiojimo laiką. Puikus priedas burnos ertmės priežiūros priemonėms dėl savo antimikrobinių ir priešuždegiminių savybių. Taip pat naudojamas plaukų priežiūros priemonėse.

    Dėl savo nuostabaus gaivaus kvapo puikiai tinka kaip kvapioji medžiaga.

    Dozavimas: 0,05-0,2% (kosmetikoje).
    Ingredients: rosmarinus officinalis leaf extract.
    Žaliavos kilmės šalis: Marokas.
    Ekstrakto išgavimo gamykla: Vokietija.
    CAS No: 84604-14-8
    EC No: 283-291-9

    Kodas: N/A Kategorija: 
    Krepšelis
    Uždaryti Patikusios prekės
    Kategorijos