Betainas (natūralus, min 99%)

6,9025,70

Natūrali medžiaga, išgaunama iš cukrinių runkelių, aminorūgšties glicino darinys – N,N,N-trimetilglicinas.

  Akcijos pabaiga:
  •  Pristatymas
    Jūsų užsakymą išsiųsime į bet kurį pasaulio miestą.

    Pristatymo būdai

    ATSIĖMIMAS MŪSŲ BIURE - Naugarduko g. 102, Vilnius (nemokamai)

    SIUNTIMAS Į PAŠTOMATUS:
    Šalys Omniva, € Smartpost, € Venipak, €
    Lietuva 2,70
    nemokamai > 45€
    2,10
    nemokamai > 35€
    2,40
    nemokamai > 45€
    Latvija 4,90 3,60
    nemokamai > 60€
    3,30
    nemokamai > 60€
    Estonija 5,90 3,70
    nemokamai > 60€
    3,90
    LIETUVOS PAŠTAS:
    Šalys Kaina iki 0,5 kg, € + Kaina € už 0,5 kg
    Liuksemburgas, Vokietija, Austrija 6,55 1,30
    Lenkija, Vengrija, Estija, Latvija, Suomija, Švedija, Prancūzija, Čekija, Rumunija, Šveicarija 6,45 2,80
    Didžioji Britanija, Nyderlandai, Airija, Danija, Belgija, Graikija, Norvegija, Italija, Islandija, Portugalija, Slovakija, Bulgarija, Slovėnija, Ispanija 8,35 3,05
    Malta, Kroatija, JAV, JAE 12,55 8,95
    Kitos šalys 16,45 14,40
    SU KURJERIU, į ES šalys:
    Šalys Kaina € <2kg + € už papildomą svorį
    Lietuva 4,95 2,0/5kg
    Latvija 11,20 2,55/5kg
    Estija, Lenkija 13,40 3,65/5kg
    Suomija, Portugalija, Prancūzija, Rumunija 15,95 0,2/1kg
    Vokietija, Belgija, Danija 10,55 0,15/1kg
    Kroatija, Liuksemburgas, Vengrija, Slovakija, Nyderlandai, Čekija 12,35 0,15/1kg
    Slovėnija, Austrija, Bulgarija 14,25 0,15/1kg
    Graikija, Švedija 19,65 1,15
    Italija, Ispanija, Airija 18,95 0,2/1kg
  •  Klausti apie produktą
    Betainas trimetilglicinas natūralus

    Betainas (natūralus, min 99%)

    6,9025,70

    Klausti apie produktą


    Betainas natūraliai randamas augalų ir gyvūnų ląstelėse, kuris vaidina osmolito funkciją, apsaugant ląsteles nuo vandens netekimo. Tai puiki drėkinamoji medžiaga kosmetikos gaminiams, kuri padeda kontroliuoti vandens balansą ir apsaugo nuo dehidratacijos. 

    Mūsų betainas aukšto grynumo trimetilglicino monohidratas, lengvai tirpstamas vandenyje, puiki aktyvi medžiaga kremams, šampūnams ir tonikams. Odai ir plaukams suteikia minkštumo, gaminiuose veikia kaip kondicionuojanti medžiaga.

    Rekomendacija: gamintojas nerekomenduoja kaitinti aukščiau +40 °C, geriau prieš dedant į gaminį ištirpinti nedideliame vandens kiekyje ir pridėti į dar šiltą gaminį.

    Dozavimas:
    šampūnai ir kondicionieriai – 1-3%
    prausikliai – 2-5%
    kremai – 1-2%

    CAS number: 107-43-7
    EC number: 203-490-6
    Kilmės šalis: Suomija.
    Grynumas: > 99%

    Kodas: N/A Kategorija: 
    Krepšelis
    Uždaryti Patikusios prekės
    Kategorijos